Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-27@16:41:23 GMT

معرفی ارز دیجیتال شیبا اینو

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۵۶۱۱۰

بدون شک یکی از پربحث‌ترین موضوعات رمزارزی طی یک سال گذشته، میم کوین‌ها بوده‌اند. ظهور دوج کوین به عنوان اولین میم کوین بازار، منجر به خلق طیف گسترده‌ای از میم کوین‌ها شد و سرمایه‌گذاران به امید کسب درآمدی مشابه DOGE به سمت آنها هجوم آورده‌اند. این روزها یکی از پرهیاهوترین میم کوین‌های بازار، شیبا اینو (SHIB) است، کوینی که با شعار «قاتل دوج کوین» و با هدف پیشی گرفتن ارزش بازار آن از دوج طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، اگر جزو آن دسته افرادی هستید که برای اولین بار واژه شیبا اینو را می‌شنوید، پیشنهاد می‌کنیم ادامه این مقاله را از دست ندهید.

 

شیبا اینو چیست؟

شیبا یک ارز دیجیتال مبتنی بر اتریوم با نماد سگ شیبا اینو است. هرچند عده‌ای SHIB را هم‌رکاب و دوست دوج کوین می‌دانند، اما این ارز برای «قتل دوج کوین» کمر بسته است! میم کوین‌ها معمولاً به‌جای محصولاتی با پشتوانه فنی قوی، به‌عنوان یک شوخی اینترنتی شناخته می‌شوند که این قضیه برای شیبا اینو هم صادق است. این کوین در آگوست 2020 توسط یک فرد یا گروهی ناشناس با نام مستعار «ریوشی» راه‌اندازی شد. با توجه به وایت پیپر 28 صفحه‌ای شیبا، هدف خالق این ارز دور شدن از ساختارهای خشک اجتماعی و رویکردهای سنتی رایج بود. از این رو شیبا اینو به گونه‌ای طراحی شده که با ایجاد یک جامعه 100 درصد غیرمتمرکز، قدرت را به تک تک کاربران خود بازگرداند.

 

شیبا اینو چگونه کار می‌کند؟

شیبا اینو یک توکن ERC-20 است، به این معنا که با اکوسیستم وسیع اتریوم سازگاری دارد. به گفته توسعه‌دهندگان شیبا، بلاکچین اتریوم میزبانی عالی برای شیبا اینو است، زیرا پیش از این، خود را به خوبی اثبات کرده و به این پروژه اجازه می‌دهد تا غیرمتمرکز باقی بماند.

اکوسیستم شیبا اینو از سه توکن و خدمات دیگری تشکیل شده‌ که کاربران می‌توانند به طرق مختلف از آنها استفاده کنند. این توکن‌ها عبارتند از:

SHIB: توکن اصلی پروژه که چرخه اقتصادی کل اکوسیستم شیبا اینو را تامین می‌کند. همچنین مجموع عرضه شیبا اینو یک کوادریلیون است. با این حال توسعه‌دهندگان 50 درصد از کل عرضه آن را در پلتفرم یونی سواپ به منظور اهداف نقدینگی قفل کرده و 50 درصد مابقی را برای ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin) بنیانگذار اتریوم، ارسال کردند. بوترین بخش اعظمی از توکن‌هایش (60 درصد) را به یک صندوق امداد کووید 19 در هندوستان اهدا کرد و 40 درصد مابقی را سوزاند. LEASH: دومین توکن در اکوسیستم شیبا اینو است که قیمت آن مشابه استیبل کوین‌ها با بهای یک دارایی ثانویه جفت می‌شود. کل عرضه LEASH  در مجموع 107646 توکن است. BONE: توکن حکمیتی اکوسیستم شیبا اینو با مجموع عرضه 250 میلیون عدد است که به حامیان شیبا (ارتش شیبا) اجازه می‌دهد در مورد تصمیمات آتی این پروتکل رای بدهد.

 

سایر جنبه‌های اکوسیستم شیبا اینو عبارتند از:

شیبا سواپ (ShibaSwap): یک بستر مبادلاتی غیرمتمرکز در اکوسیستم شیبا اینو است که به کاربران اجازه می‌دهد رمزارزهای خود را به صورت غیرمتمرکز معامله کنند. انکوباتور شیبا اینو (Shiba Inu Incubator): انکوباتور برای کشف راه‌هایی برای ارج نهادن به خلاقیت هنرمندان دیجیتال بوده و هدف آن توسعه آثار هنری و محتوای دیجیتال است. شیبوشی (Shiboshi): شیبوشی نام توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) تولید شده توسط شیبا اینو است که در بلاکچین اتریوم موجود هستند. شیبوشی‌ها همانند کریپتوپانک‌ها (CryptoPunks)، تصاویر کارتونی سگ شیبا اینو بوده که دارای درجه کمیابی متفاوتی هستند.

 

آیا شیبا اینو پول واقعی است؟ چرا بهای آن اینقدر افزایش یافته؟

با وجود استیبل کوین‌های متنوع در فضای کریپتو، اینکه شیبا اینو را به عنوان پول واقعی و یک روش پرداخت تصور کنیم، در حال حاضر کمی دور از ذهن است. استیبل کوین‌ها ارزهای دیجیتالی هستند که ارزش آنها با ارزهای فیات جفت شده و قطعاً آنها پتانسیل بیشتری برای درنظر گرفتن به عنوان پول واقعی را دارند.

اما گذشته از این، شیبا یکی از بهترین عملکردهای قیمتی  را در سال 2021 به نام خود ثبت کرده و ارزش آن تنها در چهار ماه گذشته بیش از 500 درصد افزایش یافته است. همچنین ارزش بازار شیبا توانست برای مدت کوتاهی از دوج کوین پیشی بگیرید تا با این کار شعار معروف «قاتل دوج کوین» بیشتر از هر زمان دیگری بر سر زبان‌ها بیفتد.

این افزایش قیمت به دلیل عوامل گسترده‌ای از جمله لیست شدن شیبا اینو در صرافی ارز دیجیتال کوین بیس در 9 سپتامبر بود. سرانجام رالی صعودی این رمزارز توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرد و سرمایه‌گذاران بیشتری برای خرید شیبا هجوم آوردند. این علاقه مندی کاربران به حدی زیاد بود که باعث شد تا تعداد کاربرانی که اقدام به معامله و خرید و فروش شیبا اینو کردند چند برابر شد. همچنین ایلان ماسک (Elon Musk)، شخصیت برتر سال از دید مجله تایمز و بنیانگذار تسلا، مدتی قبل تصویری از فلوکی، سگ جدید خود که از نژاد شیبا اینو بود را در توییتر منتشر کرد و این اقدام او همانند نفتی بر روی آش، موجب شعله‌ور شدن علاقه سرمایه‌گذاران به این میم کوین گردید.

 

آیا سرمایه‌گذاری در شیبا سودآور است؟

در بازارهای مالی چیزی به اسم سرمایه‌گذاری با سود قطعی وجود ندارد و این مساله تنها مختص شیبا  نیست و حتی برای سایر ارزهای دیجیتال از جمله خرید بیت کوین کش ، طلا، گرانبهاترین فلز در سراسر دنیا هم صدق می‌کند. بازار کریپتو به خاطر جدید بودن و نوسان‌پذیری بسیار بالای آن، در مقایسه با سایر بازارها از ریسک سرمایه‌گذاری بالاتری برخوردار است. در کنار این مساله فاکتور صبر و پرهیز از رفتارهای هیجانی، عاملی کلیدی برای هر سرمایه‌گذاری است. 

درحال حاضر شیبا با ارش بازار 17 میلیارد دلار، یکی از 20 ارز دیجیتال برتر از نظر ارزش بازار است و از ابتدای سال جاری تاکنون، با رشد چند هزار درصدی خود توانسته از بسیاری از رمزارزها پیشی بگیرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ارز افزایش قیمت خرید و فروش دلار رسانه شیبا اینو سرمایه گذاری ارز دیجیتال میم کوین ها دوج کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۶۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت